Fredrik Karlsson

2014-12-30
10:35:00

Jag tycker till..

 
Tänkte faktiskt skriva lite om mina produkter jag har.
BCAA: Mutant BCAA caps
Protein: Body Science Whey 100%
Gainer: Gainer Pro
Kreatin: Body Science CreaPure

Jag är en person som ogillar att göra shake dag ut och dag in, tycker det är enormt jobbigt och tar gärna kosttillskott i caps form, därför har jag valt att ta BCAA i caps form.

Jag rekommenderar starkt alla av dessa kosttillskott till er.
Mitt mål med träningen är att gå upp i styrka och vikt, jag har lyckats med både.
För 2 år sen kunde jag knappt bära 9 kg hantel och köra vanliga bicepscurl, jag började träna lite mindre seriöst sådär 2 gånger i veckan och tänkte mera ha det som något att göra och hålla min kropp lite i form det gav lite resultalt och jag kunde då ta 12 kg. Men det var något jag störde mig på..
Det var så mycket folk man fick alltid vänta på att ha sakerna och till slut trötta jag lite på att vara på gymmet.
Så det slutade med att man la av efter ett halv år..
Men nu i September hitta jag ett gym som verkligen passa mig, det är inte direkt stort, men har sakerna jag behöver och har öppet alla dagar i veckan dygnet runt. 
Jag kör 4-5 dagar i veckan och är verkligen laddad inför alla pass och försöker verkligen. Som jag tidigare sa orkade jag knappt 9 kg nu mera tar jag 17.5kg utan större problem och orkar t.om några på 20 kg.
Inte nog med det,
från september till nu idag (30/12-14) har jag lyckats gå upp lite över 10 kg och väger idag 80 kg.
Och jag kan se efter ett hårt pass hur min kropp har förändrats till något större. Jag är inte den person som vill se ut som en biff och skryta över min kropp, utan jag vill bara se lite större ut med lite större muskler, precis sådär lagom. Och ett stort tack har varit just gainer, protein, bcca och kreatin som är en extra "boost" att lyckas.
Jag skulle aldrig ha klarat att bara äta ren mat och uppnåt en ökning med 10 kg.
Men en sak jag också är glad över är hur mycket större portioner jag äter i dag jämfört med 1 år sedan.
gainer är ett perfekt kosttillskott att ha som ett mellanmål, innan du ska sova exempelvis så du får i dig cirka 400kcal extra och även cirka 30 protein vilket är kanon om man inte tycker om att äta mat hela hela tiden och känner att det är totalt stopp i magen, så kanske en god choklad/jordgubb shake kan drickas åtminstonde. 

Och protein behöver jag knappast inte ens gå in på, alla vet att protein är grymt viktigt för att lyckas och protein tillskott är perfekt att använda sig av för att nå de nivåerna som behövs när man är en aktiv tränare för att återhämta kroppen.
VILA, ÄTA, TRÄNA, ÄTA, VILA, ÄTA, TRÄNA, ÄTA, VILA  repeat! ;)
 
 
Kommentar:
2015-01-03 @ 16:50:15
#1: shazi

bra skrivet!

Svar: Tack :)
fredrikkarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: