Fredrik Karlsson

2015-01-13
11:24:00

Mycket beröm..

Jag har svårt att ta emot beröm, men kanske borde jag lyssna mera på folket? Hade kalas för några dagar sedan, och fick väldigt mycket beröm av många att jag hade fått mycket muskler och blivit mycket bredare. Vilket är väldigt kul att höra! Men när man själv står vid spegeln önska man att man såg ännu bättre ut, jag har alltid haft problem med min mage, jag hade en gång magrutor när jag kanske vägde 66kg och var hur smal som helst, men så fort jag äter lite så sväller den upp som fan och nu äter jag väldigt mycket och ser ut som jag har världens öl mage ibland.. Det stör mig något enormt!
 
Något jag heller inte ska göra i år är att deffa, utan jag ska satsa stenhårt på kondition samt äta rätt och ändå fortsätta äta ganska mycket mat men istället inte röra något onyttigt godis,pizza,kakor osv.. För med rätt mat och bra med kondition så hoppas jag att jag får bort mycket fett och förhoppningsvis med rätt mat så kommer min mage att bli bra.
 
Och till en annan sak.. Man märker som alltid dessa jävla nyårslöften med att folk ska börja träna, helvete vad folk det är!! måste varit tre dubbelt vad det brukar vara igår när jag körde vid 18 tiden.. USCH, gå ut och gå istället ni kommer ändå sluta träna om 1 månad -.- Vill man ändra på något ska man göra det direkt och vara fast besluten om att lyckas, inte fan ska det behövas ett "löfte" så fjantigt.. Man vet ändå att 90% kommer faila.. Tragiskt! Ta tag i erat liv istället och BESTÄM "JAG SKA LYCKAS" allt går...

Jag bjuder på en GAMMAL bild idag, denna är drygt 1½ år gammal..
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: